Blog

Hypotheken

 Maak een Afspraak: 

  • Als u een huis wilt kopen of uw huidige hypotheek wilt wijzigingen/controleren of uw persoonlijke-of gezinssituatie wijzigt, dan maken wij graag een afspraak met u. Wij nemen de tijd om uw wensen te inventariseren en brengen deze samen met uw gegevens in kaart. Onze jarenlange ervaring helpt en ondersteunt u bij uw keuzes en met de eerste informatie helpen wij u op weg met de eerste stappen in het traject.  * Hieraan zijn geen kosten verbonden ! 
  • Voor het adviestraject maken wij gebruik van een deskundig en gespecialiseerd advieskantoor Dit is altijd een kantoor dat voldoet en de gestelde eisen zoals onderhoud van benodigde kennis en na een gedegen inventarisatie u ook alle informatie m.b.t. uw mogelijkheden verstrekt. Naast een gedegen advies zal het collega kantoor u in het gehele traject van aanvraag tot notaris begeleiden !

Covid-19 Belangrijke mededeling reis- en annuleringsverzekering

Nedasco verzekeringen

Wij sluiten geen nieuwe verzekeringen meer via Nedasco en brengen bestaande polissen voor u over naar Voogd en Voogd verzekeringen.  

Voogd en Voogd heeft een ruime keuze en een uitmuntende digitale ondersteuning zodat u altijd over uw verzekeringsinformatie kunt beschikken. 

 

Voogd & Voogd verzekeringen

(Met volmachten en aansluitingen van o.a. onderstaande maatschappijen)

ASR -  DE GOUDSE - NATIONALE NEDERLANDEN - ALLIANZ - AEGON

MIDGLAS ACE - LONDON -  EUROPEESCHE  -  AVERO - RHION - ARAG 

ZEVENWOUDEN - MONUTA - HDI GERLING - ARDANTA - AGA - ANKER ins.

DAS - MS AMLIN ins. SE - UNIGARANT en VOOGD en VOOGD zelf !

Met de uitgebreide digitale mogelijkheden vergelijken wij zowel op premie als op polisvoorwaarden!