Let op uw digitale spullen als U op reis gaat

Hoeveel digitale apparaten / mobiele electronica neemt uw gezin mee op vakantie? Als u alle mobiele telefoons, tablet, camera's en laptops optelt, komt u waarschijnlijk tot de conclusie dat de waarde van deze apparaten de totale waarde van uw overige bagage aanzienlijk overstijgt. Bovendien zijn deze apparaten erg interessant voor dieven. Ze staan dan ook niet voor niets in de top 10 van meest geclaimde artikelen op de reisverzekering.

Naast de materiële waarde is de emotionele waarde ook vaak groot (o.a. de apparatuur waar we absoluut niet zonder kunnen). Of het nu gaat om het maken en opslaan van foto's of het onderhouden van contact met het werk of thuisfront. Let dus goed op uw digitale spullen tijdens uw reis!

Zorg voor een passende reisverzekering

Wilt u het leed verzachten als u onverhoopt toch geconfronteerd wordt met diefstal of beschadiging? Sluit dan een goede reisverzekering met een ruime dekking voor digitale apparatuur. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Uw mobiele apparatuur het hele jaar verzekerd?

Ook in het dagelijkse gebruik is uw mobiele telefoon, laptop of tablet een kwetsbaar en gewild object.

Voor dure digitale apparaten, die u vaak buitenshuis gebruikt, is het verstandig om een aparte keuzedekking af te sluiten. Aanvullend op uw inboedelpolis verzekert u de mobiele electronica ( smartphones / tablets / laptops e.d. ) van het hele gezin al vanaf circa  € 5,00 tot ca. € 7,00 per maand met een dekking voor schade door o.a. vallen en stoten in geheel Nederland !