Hypotheken

Een eerste inventarisatie is geheel vrijblijvend en kost helemaal niets !

Naast de gestage groei, vergden studie en de bewerkelijkheid een te grote tijdsdruk op ons zodat wij hebben besloten om voor zowel de hypotheken en complexe produkten samen te werken met een collega adviesburo.

Mede omdat wij al een lange relatie met onze cliënten onderhouden introduceren wij de deskundige in ons eerste gesprek en we bespreken uw wensen en beantwoorden de eerste vragen zoals u dat van ons gewend bent.  Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden !

Onze collega deskundige is bevoegd en gespecialiseerd en neemt alle adviestaken voor zijn of haar rekening. De deskundige adviseur is opgeleid als financieel planner of erkend hypotheekadviseur (zie hierboven) en houdt zijn kennis en kunde op peil conform de eisen die de overheid stelt. Er is altijd beschikking over de benodigde apparatuur en een veelzijdige selectie van geldverstrekkers zodat een goede en ruime keuze gewaarborgd is en blijft. U ontvangt altijd vooraf een opgave van de geschatte werkuren met daarbij een opgave van de kosten !

Image