Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Bent u degene die wel eens een paar daagjes weg gaat en één of twee keer per jaar op zonvakantie of wintersport gaat  of een weekendje weg met een gereserveerde en aantoonbaar overnachting ? Dan is een doorlopende reis-verzekering mogelijk een ideale uitkomst voor u. In combinatie met de doorlopende annuleringsverzekering levert dit meestal wel een financiële besparing t.a.v. het telkens opnieuw afsluiten vaneen losse verzekeringspolis. 

Wij offreren, berekenen of controleren graag de premie welke voor u van toepassing zal zijn/worden. We bespreken dan ook de diverse keuzemogelijkheden bij zowel de reis- als de annuleringsdekking  . 

Ook kunt u uiteraard ook een kortlopende reis- annuleringsverzekering afsluiten.

Zorg voor een passende reisverzekering

Uw mobiele apparatuur het hele jaar door verzekerd. 

Ook in het dagelijkse gebruik is uw mobiele telefoon, laptop of tablet een kwetsbaar en gewild object. Voor dure digitale apparaten die u vaak buitenshuis gebruikt, is het verstandig een aanvullende (aparte) keuzedekking op uw inboedelverzekering af te sluiten. U verzekert uw mobiele apparatuur (smartphone/tablet/laptop) al vanaf ca. € 5,00 tot ca. € 7,00 per maand voor o.a. vallen en stoten in geheel Nederland.