Dienstenwijzer
Naam Prisma Selekt Nederland
Adres Heikantseweg 48, 6587 AN  Middelaar
Internet www.prismaselekt.nl
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN NL25INGB0008412283
KVK nummer 12035485
AFM nummer 12010381
KiFid nummer 300006784

 

 

Wij zijn een hypotheek- en assurantiekantoor. Wij geven advies over hypotheken, verzekeringen en bankproducten die het beste bij u passen.Om tot een goede keuze te komen voor uw hypotheekaanvraag, bemiddelen en ondersteunen wij u. We begeleiden u hier volledig in tot aan de akte van de notaris. Ook voor krediet-, bank en verzekeringsproducten ondersteunen wij u voor een best passend product.

Als financieel dienstverlener vallen wij onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op de financiële markten. Zo hebben wij vergunning voor het bemiddelen in hypotheekaanvragen, schade- en levensverzekeringen, alsmede krediet- en bankproducten.

Vanaf 01-01-2013 worden onze diensten en/of werkzaamheden voor complexe financiële producten (zie AFM) rechtstreeks door u betaald.
Wij informeren u altijd vooraf m.b.t. het aantal geschatte werkuren en de totale kosten.

Voor schadeverzekeringen ontvangen wij een vergoeding via de verzekeraar of dienst gevolmachtigde c.q. onze serviceprovider.

Wij werken met verschillende verzekeringsmaatschappijen maar zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk.

Er zijn geen productverplichtingen afgesproken met verzekeraars en of geldverstrekkers, zodat wij u altijd een onafhankelijk advies kunnen geven.

Wij van Prisma Selekt Nederland gaan zorgvuldig om met de privacy van onze relaties, want het belang van onze cliënt staat altijd centraal.

Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens uisluitend voor het doel waarvoor u deze aan ons hebt gegeven. Dat geldt zowel voor de wijze van archivering als voor het gebruik van de gegevens.

Prisma Selekt Nederland houdt zich aan de geldende regelgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens zoals in de Wet persoonsgegevens (Wbp) vermeld.

Wij willen graag dat u tevreden bent met de diensten en service van Prisma Selekt Nederland. Maar het kan zijn dat u zaken graag anders ziet of een klacht heeft. Wij willen graag samen met u tot een oplossing komen. Stuurt u hiervoor een brief naar:

Prisma Selekt Nederland
Heikantseweg 48
6587 AN Middelaar

Komt u er niet uit met Prisma Selekt Nederland? Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid):

KiFid
Postbus 93257
2509 AG DenHaag

Voor uw zorgverzekering kunt u bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) terecht, wanneer u er niet met Prisma Selekt Nederland uikomt:

Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen
Postbus 291
3700 AG Zeist

Wij gaan ervan uit dat u ons volledige en juiste informatie verstrekt. Mocht achteraf blijken dat de door u verstrekte informatie onjuist of onvolledig is, dan kan dat gevolgen hebben voor uw verzekering of een eventuele schade-uitkering. Als er wijzigingen plaatsvinden in uw leef- of gezinssituatie verwachten wij dat u dit zo spoedig mogelijk aan ons doorgeeft.

Informatie

Prisma Selekt Nederland  
Heikantseweg 48  
6587 AN  Middelaar  
Telefoon: 024-6962841

Mobiel:

06-51400343

E-mail adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantoortijden

Maandag t/m vrijdag

09.00 uur - 12.30 uur

13.30 uur - 17.00 uur

Voor dringende zaken kunt U buiten kantoor uren ook bellen met  06 514 00 343